čtvrtek 28. března 2013

Inspirace,motivace, co je nového..

Ahoj, tak po dlouhé době nějaký článek :) Je fakt, že už jsem dlouho nic nenapsala, ale nějak nebylo o čem, v posilovně jsem opět nebyla něco přes týden, vůbec nic jsem nestíhala + jsem byla zase nemocná. Měla jsem opět za pár focení, tak když budete chtít, fotky vám sem pak hodím. Na stravu jsem se vybodla se vším všudy (je to se mnou zlé,moc moc!) a opět jsem se přímo prožrala do ráje skittlesek,3bitek apod.. když ono je to těžký, když jsem po většinu času u přítele a jeho mamka neustále kupuje nějaký "mňamky" ! Máte to neustále na očích a je pak těžký odolat :D
Takže v posilovně jsem byla po  letech až dnes, rovnou proběhlo i měření, protože jsme s Jirkem min. týden narazili na nějakou akci, že do Pohořelic dojede nějaká paní a udělá vám rozbor celého těla (což docela bodlo) a hlavně zadarmo, všude se za to platí docela nemalý prachy, obzvlášť v Brně. 

Dneska jsem docela trhala rekordy, břicho jsem sice necvičila (od včerejška mě bolí, nejspíš z toho jak zas plácám), ale dala jsem si 20 kg na bench, což je pro mě zase o něco víc než obvykle a hlavně jsem se rozhoupala k tomu zkusit běhací pás, díky jedné slečně, kterou tam skoro pokaždé potkám (vypadá moc sympaticky a hlavně, když jsem ji viděla poprvé asi před měsícem, fakt parádní změna) - z běhání a tak celkově z náročných aktivit mám trošku hrůzu, protože mám problémy se srdcem a dýcháním a jednou (už to bude pár let zpět) se mi stalo, že jsme běhali ve škole na známky a mě z ničeho nic vyskočil dost tep a nemohla jsem se vůbec nadechnout + světlo před očima apod.. no dost hnusnej pocit a od té doby z toho mám prostě blok. Ani když vidím, že mi ujíždí autobus, neběžím, prostě radši hodinu počkám, než abych riskovala. Takže to považuju docela za "osobní" úspěch, že jsem se fakt odhodlala a dobrovolně si šla zaběhat/zachodit, ale je to fakt paráda, úplný uvolnění a pro mě velká novinka, je to fakt jiný, než v terénu.

Motivace, to je to, co mi často chybí k tomu, zvednout tu svojí línou.. zadnici a jít makat, nedávno jsem však narazila na tohle video.. 


.. no koho by toto nenakoplo? :)

Taky jsem si v pondělí koupila prázdný DVD a pomalu už si začínám hledat workout videa, moc se mi líbí Zuzka Light, neopomenu si vypálit ani 30 day shred a další programy od Jillian a ještě mě zaujal - konečně něco v češtině - kanál Marie , určitě mrkněte. Stejně se každej den nudím, když dojdu ze školy a většinou skončím u TV, takhle alespoň budu mít prostor pro to, udělat něco i doma. 

A ještě jednu otázku na vás mám.. líbí se vám beauty články s kosmetikou,tipy pro vlasy apod.? Chtěli byste něco takového i zde? .. mějte se krásně :)

1 komentář:

  1. Omezit sladký je pro mě taky dost velkej problém.. :) Musím říct, že programy od Jillian patří k mým oblíbeným a hlavně jsou rychle viditelný výsledky. Dost mi taky pomohla česká Rutina s Maruškou. Jen díky tomuhle cvičení jsem dosáhla obrovských změn.. ;) a beauty články jsou super, je to fajn zpestření.

    OdpovědětVymazat