pátek 8. března 2013

Recenze : AVON Hydratační samoopalovací mléko

Tak jo, máme tu první "opravdový" článek, tentokrát to bude recenze na AVON Hydratační samoopalovací mléko. Asi to není úplně nejlepší start na blogu, ale musím říct, že tohle byla jedna velká katastrofa. Ale než se do toho pustíme, seznámím vás s jeho obsahem,apod. 

co píše Avon .. 


Obsah: 150 ml

Cena: já (resp. mamka) ho kupovala tuším za 165 Kč? ale mám takový pocit že už se nevyrábí (díky bohu)
Aktivní látky:
  • samoopalovací složky,
  • kokosový a mandlový olej, kakaové máslo - hydratují pokožku,
  • aloe vera - zklidňuje pokožku,
  • exotická vanilka - příjemná a uklidňující vůně.
Účinky:
  • dodává pokožce přirozeně opálený vzhled, který se přizpůsobí tónu pleti.
Výhody:
  • nemastné složení, které se snadno vstřebává.
fotka z internetu

No, já až tak nadšená nebyla, upřímně, až za pár vteřin uvidíte, co udělal s mými nohami (snad to skloňuji správně), asi se taky dost zděsíte. Vlastně to byla taková docela vtipná story. Už dlouho jsem si plánovala koupit nějaký samoopalovák, protože přes zimu vždycky děsně vyblednu a nelíbí se mi to. 

Nedávno jsem šla ráno do sprchy, a když jsem vylezla (nevím,jak vy,ale já mám prostě neskutečně suchou pokožku z té brněnské vody a když se po sprše nenamažu,všechno mě pak kouše, škrábe, no hrůza.) tak jsem hledala svůj Dove a zrovna jsem ho nechala v pokoji, tak mi přišlo pod ruku toto, tak sem si řekla že je to super a že se mi to zrovna hodí. 

Na obale se doporučuje provést ještě peeling předtím, a potom ještě nějaké sérum, taktéž od Avonu, já si teda myslím že to sérum až tak potřeba nebude a že se Avon snažil jen protlačit další výrobek do popředí a udělat z toho tak nutnost. No každopádně jsem neudělala ani ten peeling, protože komu by se chtělo lézt do té sprchy znovu, že.. a namazala jsem se s tím celá - až na obličej (ještě,že tak!!), opravdu jsem se to snažila do té pokožky zapracovat a mazala jsem veškerý záhyb až do posledního vsáknutí. 


Tak jo, na řadu přišly první dojmy, v životě jsem nezažila něco tak lepivýho! Opravdu, každý pohyb co jsem udělala lepil ! Takže jsem si šla okamžitě umýt ruce a snažila jsem se to dostat pryč i z předloktí (to jsem nepočítala s následky). Pak jsem se oblíkla a tradá do školy. Co mě čekalo druhý den, to jste snad ještě ani nikdy neviděli ..



 

.. myslím, že toto je bez komentáře a za sebe už bych do toho nikdy nešla,nehledě na to že i kdybych nebyla tak flekatá,tak je ta barva naprosto nepřirozená (alespoň pro mě), 2 dny jsem vypadala jako žirafa, hodiny jsem se namáčela ve vaně a drhla to ze sebe, no dnes už jsem opravdu ráda, že mohu přivítat zpět svoje vybledlé já. Asi je to věc názoru a je to i dost zbytečný psát, když už se to neprodává, ale alespoň jsem se s vámi chtěla podělit o tuto neméně šťastnou zkušenost. Tak to by bylo tak vše, kdyby vás něco zajímalo, klidně se ptejte, uvidíme se u dalšího článku. 





2 komentáře:

  1. tak to je hrůza, proto se bojím zkoušet samoopalováký :D

    OdpovědětVymazat
  2. To teda vůbec nevypadá dobře rozetřené 😏

    OdpovědětVymazat