sobota 18. května 2013

challenges na bříško a zadek

Ahoj, za chvíli dojede vizážistka, která mě bude připravovat na focení a tak mám ještě chvilku času na článek, nějak jsem nevěděla o čem bych vám povykládala, protože je toho teď celkem dost. Blíží se nám konec května a tak jsem se začala zaměřovat taky trošku na bříško a zadek, do plavek :-) nechtělo se mi cvičit každý den po videích, protože než si nějaký ten cvik zapamatuji, trvá to tak 3 dny, než ho provedu "bez dívání" úplně správně a nechtěla jsem spoléhat na to, že zrovna nebudu mít notebook doma.

Challenge jsou docela tvrdé, ale díky pravidelnému tréninku - téměř každý den jsou výsledky viditelné řekla bych už po tom týdnu (samozřejmě nesmíte zapomínat na stravu). Zde máte zmiňované challenge.



Dřepy dělám normálně, s trochu rozkročenými nohami. 
"Brušáky" tak, že si položím nohy někam nahoru (postel,lavička), aby mi s tělem svíraly pravý úhel, poté se bříškem vytáhnu a nikdy nelehám až na zem, vždy jen kousek nad a takto celý postup opakuji, hlavně nezapomeňte, především u těch "sklapovaček?" správně a intenzivně dýchat a pokud vám to tělo umožní, jeďte to celé, nedělejte si pauzu, i  když i já ji ze začátku potřebovala, snižujete tak intenzitu prováděných cviků :) a ještě bych zapomněla ja jedno důležité pravidlo, u sklapovaček,lehů sedů, nějak se pořád nevyznám co je co, se nezapírejte nohami, cvik pak provádíte jen na 50% a to nechcete!
a takto jsem na tom zatím já..

tak jo, zatím se mějte hezky a určitě si najděte těch 15 minut denně na tuto "blbůstku" :) 


1 komentář: