neděle 14. dubna 2013

Jarní mišmaš

Ahoj! Tak to vypadá, že zima už je nadobro pryč, venku 18°C a já mám zase skvělou náladu, ještě k tomu jsem u přítele skoro celý týden, jaro na vesnici je fakt krása, všechno kvete, je tu klid, venku místo aut slyšíte cvrlikat ptáčky.. je to prostě parááda. Blog je teď tak trochu mimo provoz, ale poslední dobou ani nemám moc náladu na psaní článků o cvičení apod., užívám si toho, že je konečně teplo a můžu chodit po venku jen v tričku :-) pětka dnes asi též nebude, ale pár novinek vám stejně povím.

NÁKUPY
Ve čtvrtek jsem se stihla pohádat s mámou, skrz to, že jsem přes týden skoro nebyla doma, prostě nedokáže pochopit, že to v Brně fakt nesnáším a nejradši bych se k Jirkovi i odstěhovala, je to prostě jiný.. tady máte klid a tak, no to je fuk a tak mě v pátek, nejspíš na omluvu (:D) vzala na nákupy, dlouho sháním nějakou kabelku, bohužel marně, jelikož 800,- je na mě za kabelku moc (jsem hold rozmlsaná tím, jak jsem zvyklá, že můžu mít tričko za 50,-) takže budu pátrat dál, ale koupila jsem si konečně kalhoty, jelikož nosím pořád jedny a ty samý (jeggins-prostě neskutečně pohodlná záležitost), pak makeup, řasenku, lak, a takový ty potřebný věci, jako je deodorant apod. všechno uvidíte v nákupech za duben? to to letí..

GIVEAWAY
Tento týden končí, máte poslední možnost se zapojit a získat zdarma skleněný pilník a užitečnou "příručku" zdravé stravy, hubnutí, cvičení... :-)

DIVADLO
17.4. jdeme s J. na večerní představení "Veselé paničky Windsorské" od W. Shakespeara, šaty už mám vybrané, fotku vám přiložím v týdnu, boty snad už taky, ale budu nejspíš vyšší než J., což mě celkem děsí :D uvidíme, nějak se to vymyslí.

BOTY
Konečně dorazily! Fotku též dodám během zítřka :-)

BIŽUTERIE
S kamarádkou jsme dělaly napůl objednávku z jedné stránky, podobné ebayi, za 103 kč se mi podařilo ulovit toto všechno. Zboží mi ještě nedorazilo, ale už je na cestě, celý proces trvá cca měsíc :-) Jak mi to dojde tak vám sem samozřejmě hodím i reálné fotky.


To je tak zhruba vše, já mizím na hodinku ven a v 16.00 do posilovny, po dlouhé době, vy se mějte krásně  užívejte sluníčka:-)) fotky bot a šatů vám sem dodám zítra, dnes se můžete těšit ještě na jarní inspiraci outfitů.

PS. Začínám řešit opravu foťáku, takže se snad brzy dočkáte fotek v lepší kvalitě, než v té z mobilu. 

6 komentářů:

  1. Muzu se zeptat, o jakou stranku jde?:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Kolik je tam doprava?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jak kde, ale když budeš hledat "free shipping", je to zdarma

      Vymazat
  3. A jak to je s tim ''min order''? To musim u daneho prodejce nakoupit za tu cenu nebo staci na celem portalu? Diky.

    OdpovědětVymazat