sobota 23. března 2013

A dost.

Vzpomínáte na článek s jídelníčkem? Tak jsem se do toho pustila, ze dne na den. Ze dne, kdy jsem byla zvyklá sníst dvoje chipsy, celou tabulku čokolády, mega porci na oběd, zkrátka COKOLIV na co jsem měla chuť, na den, kdy jsem začala přežívat na paprice, jablku a rýžových chlebech. Včera, naprosto fyzicky i psychicky vyčerpaná jsem usoudila, že to nebude nejlepší nápad. Je to určitě fajn lék na to, jak zhubnout, ale asi to nebude za prvé dvakrát zdravý a za druhé, nevím, z čeho mám brát energii na posilku, když už tak jsem byla naprosto mrtvá, vyšťavená.. prostě nic pro mě



Dneska už jsem na to neměla nervy, ráno jsem vstala, dala jsem si míšu, jak jsem o víkendech zvyklá (čokoládovo tvarohovej "jogurt"), zajedla jsem to 3 bitkou, k obědu hezky kuře s rýží, prostě jsem si jedla co jsem chtěla a jak sem chtěla, ha. Ne fakt, já se prostě nedokážu vzdát toho, co mám nejradši, jen kvůli pár centimetrům v pase, ale vlastně po té 2denní zkušenosti ani nechci, ne za takovou cenu.

Takže, tadá, potřebuji plán B! Rozhodně jídelníček upravím zvovu, pokusím se zařadit více vlákniny, bílkovin, potřebných sacharidů a vše to nějak zredukovat, ale tak přísnej režim typu vynechat pečivo, vynechat všechno co by mohlo mít o 1% tuku navíc, ne, to fakt nedávám.Berte to spíš jako informativní post, o dalších úpravách vám dám určitě vědět.

A co vy? Zkoušely jste to? Jak jste na tom? Zatím se mějte hezky a užívejte zbytek sobotního večera. :)

4 komentáře:

  1. Ono je to fakt těžké se vzdát ze dne na den všech sladkostí a dobrot, na které byl člověk zvyklý :D. Já bych to nedokázala a tak jsem si udělala takový "kompromis", že sladké můžu, ale v přiměřeném množství a hlavně se tím necpat v 10 večer :). Naštěstí jsem si na tento "kompromis" nějak navykla, takže jsem dost ráda :). Nevím, jestli je to zrovna správné se nevzdat sladkého úplně, ale jsme přece jenom lidi :D. Moc ti fandím :)! Do léta chci zhubnout 5-6kg, zároveň chodím do posilovny na rotoped a činky (ikdyž s činkama moc na váze nezhubnu :D), ale potřebuju se zbavit mého břišního špíčku a boků :D.
    http://thepinchofme.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je, zatraceně těžký. Jo, já to taky budu muset nějak zredukovat ještě, ale já se asi ani nechci vzdát sladkýho úplně, ta velká dávka cukrů mi dává sílu a energii, kterou nikdy ze sucharů a suché rýže nedostanu.. mě ani tak nejde o ty kila, jako o cenimetry! :D jinak díky moc.. :)

      Vymazat
  2. Zkoušela jsem takovou dietu asi před rokem a vydržela jsem tři dny. Bez čokolády a různých pochutin prostě nežiju. Posledních pár měsíců jsem se ale nějak vzpamatovala a sladké začala omezovat a přidávat více ovoce a zeleniny a normálně! je i den, kdy si žádnou sladkost ani brambůrky nedám.. a bez pečiva nebudu nikdy! pečivo je takový můj snídaňový a večeřový základ :) ale podle mě ty ten jídelníček upravovat nemusíš :) posilka je na tobě krásně znát :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem to vydržela maximálně 2 týdny pak jsem si dala kousek čokolády a došla jsem k tomu stejnýmu, život není jen o dietách, ano o zdravém jídle jo, ale mučit se tak... to nechci...

    OdpovědětVymazat