úterý 12. března 2013

Jak vydatná jsou vaše oblíbená jídla?

Ahoj,
tak vám přináším další článek, tentokrát něco málo ze stravy. Asi vám to nijak zásadně nepomůže, ale aspoň takový malý přehled o tom, co vlastně jíme/te. Je to ofocené z posilovny, visí nám to tam na stěně, tak mě napadlo vám to sem hodit, někomu to třeba zrovna může přijít vhod :-)

 
















No, tak třeba vám to k něčemu bude.. :-)

Já jsem teď s jídelníčkem na tom tak, že sem doposud jedla co jsem chtěla, jak sem chtěla a posledních 14 dní jsem dostala za úkol zapisovat si vše, co denně sním, vypiji, apod. a teď mě čeká to vše přepsat do wordu a přeposlat "trenérovi" - nevím, jak přesně se tito odborníci nazývají :-) je toho opravdu hodně, takže se mi do toho vůbec nechce, ale pokud už to budu přepisovat do počítače, nejspíš vám sem hodím i ukázku z mého běžného jídelníčku + upravený jídelníček.

Nejspíš dostanu i pár rad, ohledně stravy, co jíst/nejíst apod, takže i o to se s vámi ráda podělím, takové ty základní informace už mám, ale věřím, že se toho dozvím z této oblasti ještě dost nového. Tak to by bylo zatím vše, mějte se hezky a no.. "užijte si" zbytek večera (teprve úterý,achjo..)

2 komentáře:

  1. supr!konecne jsem nasla normalni blog s normalnim udrzovanim se :D taky se chci dat do kupy :) spratelis?

    OdpovědětVymazat
  2. ahoj,dekuji a preji hidne stesti, jak se sprateluje?:)

    OdpovědětVymazat