neděle 24. března 2013

kosmetický wishlist : duben

Tak abych vás pořád nenudila jen samými fitness články, rozhodla jsem se zavést kolonku "krása" a do ní spadají i wishlisty :) plánuji to dělat každý měsíc, protože, koneckonců, potřebuji pořád něco! :D
A co si plánuji koupit v dubnu?


1. MAKEUP
Jelikož ten svůj už dopotřebovávám, musím si koupit nový, teď jsem měla něco opravdu nepovedenýho od Miss Sporty a už to nechci vidět, kupovala jsem ho na rychlo a jelikož jsem zrovna nechtěla moc investovat a neměla jsem vůbec představu, sáhla jsem po tom nejlevnějším (téměř). Teď se rozhoduju mezi "Rimmel - Match perfection" a "Rimmel - Wake me up", na oba jsem slyšela opravdu skvělé recenze a dokonce jsem je nedávno viděla v Tetě za 139 kč! Normálně stojí tuším kolem 250 kč? možná i víc.. máte s nimi zkušenost? který se vám zdá lepší? :)

2. LAK NA NEHTY V ODSTÍNU MINT
Ten sháním už celkem dlouho, docela na té barvě ujíždím, ale ještě nic jsem si nepořídila, doufám, že to napravím, ale pořád jsem nikde neviděla přesně ten odstín, ten.. ten.. co hledám no :D

3. NUDE RTĚNKU
Jo, tu si taky plánuji koupit již delší dobu.. Nejspíš vsadím na essence, mám od nich z té řady už 2 a jsem s nimi moc spokojená.

3. BRONZER
Zatím žádnej nemám, používám spíš tvářenku, nebo jen makeup, pudr.. vlastně někdy ani ten makeup ne, do školy mi to přijde celkem zbytečný a ráno se mi s tím nechce moc zdržovat, ale bronzer by mohla být myslím si, fajn záležitost. Koukala jsem se na jeden MUA, vypadá skvěle, nebo mě celkem oslovil i jeden u ASTORu, uvidíme.

4. PALETKA MUA
Makeup Academy (doufám že to moc nekomolím) je celkově kvalitní a super značka, ještě jsem neměla tu příležitost ji vyzkoušet tedy, ale je na ni velká várka recenzí a paletky od nich jsou snad všem známé, tak třeba se dokopu a nějakou si koupím, moc se mi líbí jejich odstíny a velká škála barev.

5. SADA ŠTĚTCŮ
No, tak vzhledem k tomu, že u se nějak postupně chystám dělat i kosmetické články a nemám snad ani ty základní štětce, tak bych mohla trochu investovat. Mám tak 3 celkem, je to se mnou teda docela bída.

6. ZLATÉ DOPLŇKY
Náramky, naušnice, řetízky, hodinky ve zlatých barvách! miluju to! Ale pořád mám celkem tak 2 věci z bižuterie ve zlaté barvě, takže to budu muset taky ještě napravit!

Tak to by bylo tak všechno, myslím, že mám na co šetřit :D pokud se mi poštěstí a všechno si zvládnu koupit, tak vám to možná i nafotím na blog, popřípadě udělám nějakou recenzi, tedy, náramky asi recenzovat nebudu, ale myslím že ten bronzer od MUA by byl fajn ke zrecenzování.. měli byste zájem? :) tak se mějte a užívejte posledních pár hodin klidu, zítra zase pondělí!

1 komentář: