neděle 17. března 2013

Suplementy pro ženy - hubnutí

Po delší době nějaký smysluplnější článek. Nejdřív jsem měla připravený článek o rozcvičování, ale nakonec jsem to smazala, protože tomu za prvé nevěnuji až tak přílišnou pozornost a za druhé už je článků o rozcvičování mraky. Co se týče suplementů, bude to nejspíš trošku složitější, ale pokusím se to nějak srozumitelně vysvětlit, snad to bude mít i hlavu a patu. 


U tohoto tématu záleží především na tom, co od toho očekáváte, pokud budete chtít jen shodit nějaké to kilo navíc a za kratší dobu, mohou pro vás být přínosné spalovače tuku, lze je částečně nahradit černou kávou, nebo pravým zeleným čajem. 

Na trhu toho najdete opravdu mraky, já vybrala něco z mála doporučených a něco, co zaujalo i mne.

1) FITNESS AUTHORITY PINK SLIM


    Charakteristika : Velmi účinný spalovač tuků určený ženám, které chtějí být štíhlé a štíhlými i zůstat!



    • Vysněná postava na dosah!
    • Urychluje spalování tuků
    • Vyvolává rychlé hubnutí
    • Zvyšuje energii a kondici
    • Efektivní dávka účinné látky
    Cena : od 590,-
    Doporučené dávkování : 1 kapsle denně během jídla

    - Jediné, co by mi u tohoto výrobku mohlo dělat problém, bude nejspíš kofein, který dost zvyšuje můj už tak dost vysoký tlak, ale právě díky němu bude nejspíš dost účinný, což je pro mě trochu paradox, ale uvidíme, snad se s tím nějak vypořádám.


    2) MAX MUSCLE FEMME LEAN & BALANCE


    Charekteristika : Nabudí Váš organismus a zrychlí metabolismu, tak látky zabraňující pocitu hladu. Další obsažené látky vyrovnávají hladinu estrogenu a progesteronu a vytvářejí tak optimální podmínky pro hubnutí především v ženském těle.

    Cena : od 770,-
    Doporučené dávkování : 2 kapsle denně, hodinu před jídlem

    3) STACKER 2 BLACK BURN


    CharakteristikaAbsolutní Hard Core spalovač, který si získal svými výsledky oblibu zejména v USA. Black Burn, termogení spalovač tuku. Black Burn je Hard Core spalovač tuku, určený pro kulturisty a pokročilé cvičence. Extrémně zvýší rychlost Vašeho metabolismu. Dodá Vám energii a potlačí hlad. Výrazně sníží poměr tělesného tuku ve Vašem těle díky synergistickým látkám, které se navzájem podporují v účinnosti a doslova Vám rozproudí krev v žilách a vypudí tuk z těla ven. 

    Cena : od 660,-
    Doporučené dávkování  2 kapsle před snídaní, 2 před obědem a 2 před večeří. Nepřekračujte 6 kapslí denně.

    4) AMINOSTAR FAT BURNER THERMOGENIC


    Charakteristika
    • napomáhá odbourávat tuky a udržet štíhlou linii
    • urychluje proces látkové výměny
    • omezuje pocit hladu a chuti na sladké
    Cena : od 399,-
    Doporučené dávkování1 kapsle 1x denně asi 30 – 60 min. před fyzickým výkonem.


    Ze spalovačů tuku by to bylo asi tak všechno, co ode mě zatím můžete čekat, časem se chystám některé vyzkoušet, tak vám pak udělám i nějakou recenzi. Samozřejmě existuje asi tisíc druhů spalovačů od různých firem, s přídavky různých přírodních látek, apod. já nevím, až tolik tomu nerozumím, ale co bych ke spalovačům tak na závěr řekla je asi to, že všechny mají ten samý účel : 

    - potlačují chuť k jídlu
    - urychlují látkovou přeměnu
    - uvolňují mastné kyseliny
    - dodávají energii před výkonem

    Samozřejmě nemůžete čekat, že do sebe hodíte za pár kapslí denně a za týden budete fit, takhle to nefunguje.. Jsou to spalovače, tudíž pouze podporují a znásobují činnost organizmu, ale rozhodně to za vás neodmakají, to už je jen na vás :-)

    Žádné komentáře:

    Okomentovat