pondělí 6. května 2013

Cviky na posilování rukou

Ahoj holky :)
Dnes se podíváme na ruce. Ač je to k neuvěření, ruce by měl procvičovat každý, nejen chlapi. Už jen proto, že při většině cvičení potřebujete v rukou sílu, například na bench pressu, tam když nemáte v rukou sílu, dost vám to ubere na výsledku. Rozdělili bychom to do několika částí.(Kdo by nevěděl, části máte i na obrázcích)

1. BICEPS
Tady máme opravdu několik možností jak cvičit biceps, existuje mnoho variací a cviků, já mohu vřele doporučit (pro domácí cvičení) cvičení podle Nikol (ona je tak krásnáá..). Má udělané jedno video přímo na ruce, já se vám ho pokusím rozdělit podle toho, od jaké minuty po jakou (který cvik) je na co, ona to tam vlastně i říká, ale zase nebudu dělat článek jenom s tím, že vám sem hodím jedno video.
video vám hodím na konec článku.. 

biceps Nikol cvičí od 0:14 - 3:00

2. TRICEPS
od 3:01 - 4:35

3. RAMENA
od 4:52 až vlastně po zbytek videa.. 
věděly jste, že máme na zádech tolik svalů... ? :)

zde video:

Samozřejmě to nelze brát tak, že ten a ten cvik je pouze na triceps a tamten zase jen na ramena, obzvláště u ramen je hodně cviků i vedlejších na prsa, vypisuji zde pouze hlavní učely tohoto cvičení. Příště si dáme nějaká cvičení na ruky v obrázcích. 

Jo a málem bych se zapomněla zeptat - Co říkáte na nový design? 

1 komentář:

  1. Ona je moc hezká, akorát mě totálně nesympatická:D. A naprosto jsem jí začala opovrhovat potom, co udělala tu písničku:D!
    Ale co...postavu má krásnou, tak si s ní zacvičit můžu:D.

    OdpovědětVymazat