sobota 25. května 2013

Stanovení cíle

Zdravím všechny stálé i nové čtenáře. 
Tento týden jsem dost přemýšlela nad tím, jaké mám plány s blogem a jakým směrem to půjde dál. Došla jsem k tomu názoru, že kosmetických článků už je přemnoženo a samotnou už mě to nebaví ani číst, ani o tom psát, nehledě na to, že ani nemám finance na to, abych vám tu něco pořád dokola recenzovala a stálo to za to a co si budem povídat, krém za 50 korun si může vyzkoušet každý z vás a recenze pro mě nemá moc smysl. Takže cíl tohoto blogu bude odteď následující : čistě a jen fitness (může se sem tam objevit něco na odlehčení, jako jsou TAGy, pětka, kterou pěkně zanedbávám :D, foto z mobilu apod., ale recenzi řasenek,laků,atd. už ode mě nejspíš nečekejte)

dále, na co bych se ráda v tomto článku zaměřila je rozdělení, cíle.. Já bych celý tento "svět holek ve fitness" (fakt nevím jak lépe to charakterizovat) rozdělila na takové 2 skupiny, z čehož předpokládám, že většina z vás, čtenářů spadá do té první. Máme zde tedy následující 2 cíle:

1. CHCI ZHUBNOUT


Celkem snadný cíl, pokud jste si ho vybraly, čeká vás pouze omezení některých věcí v jídelníčku, záleží taky na tom, na čem začínáte, pokud máte v plánu shodit 40 nebo 5 kg, bude to zase jiné. Můžete poté vypadat nějak takto.. Hubené holky bývají většinou modelky, mají obvykle 60 cm v pase a 90 cm přes boky maximálně, nejí sladké, obědvají rýži, večeří okurek (ano,přeháním,ale schválně,aby jste potom rozpoznaly rozdíl), pyšní se plochým bříškem, tenkými ručkami a nejhubenějšími nohy v okolí, snadno nahmatáte žebra, pánev a další často viditelné kosti. Váha obvykle kolem 40-50 kg, záleží na výšce.

Můj názor? nemám nic proti hubeným holkám (pokud se nejedná o extrémy), ale samotná taková být nechci, už jen proto, že hubená prostě může být každá druhá, opravdu na tom není nic složitého (oproti druhé kategorii) a pokud chcete návod, s radostí vám ho poskytnu, najdete ho totiž na každém rohu.






2. CHCI SVALY


Tady už je to trochu horší. Obvykle takovou slečnu na ulici nepotkáte,kdyby ano, nejspíš byste ji na první pohled poznali/y. Těmto holkám je jedno, kolik mají přes boky, ba naopak, chtějí víc. Mají silné paže, velká, vypracovaná stehna, vystouplé břišní svaly a zvedání činek je pro ně samozřejmostí, hlídají si nejen stravu, ale i opravdu pravidelnou návštěvu fitka, je na nich vidět dřina, velká, krásná dřina. Pro někoho je to nechutné, pro druhé obdivuhodné.





Chápu, že na někoho tento článek a toto porovnání může působit, že jdu z extrému do extrému, jasně, ale jde mi především o to ukázat vám, že skutečně jsou 2 cíly a pokud jste zavítali na tento blog, tak vás tato tématika nejspíš zajímá a pokud jste pravidelným čtenářem, chtěly byste nejspíš do něčeho podobného jít, zde, si ale musíte vybrat, KTEROU CESTOU. To už je jen na vás, každopádně, ať už budete chtít to, či ono a začínáte od nuly, začátek bude tvrdý, ať už v tom, že budete muset omezit (vynechat) sladké, tak v tom, že při zakopávání s 45 kg se vám bude chtít občas zvracet a budete mít pocit že už dál nemůžete, hold prostě buď něco chci a něco pro to udělám, nebo to nechci a vykašlu se na to. 

Uvidíme se v příštím článku, tentokrát už vážně o fitness bez zbytečných kosmetických a vykecávacích blbostí, zatím fajn sobotu!:)

P.S.: blgo má již 9,455 shlédnutí, giveaway se blíží!

(PPS : ještě bych ráda upozornila na to, že je samozřejmě zlatá střední cesta, nemusíte nutně vypadat jako kostra a také ne jako chlap, ale i tak bych se o těchto dvou cílech ráda zmínila, jelikož spousta holek podle mě vlastně ještě ani neví, co chce.)


2 komentáře:

  1. :-) No podle fotek co sis vybrala se mi víc líbí "štíhlost".. Jinak nevím, asi střední cesta :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je opravdu na kazdem, proto tento clanek i vznikl a hodne lidi si nakonec stredni cestu vybere :-)

      Vymazat