neděle 31. března 2013

pětka : 25.3 - 31.3.

Ahoj, dnes bych vás ráda seznámila s takovou novou "rutinou" na blogu. Inspirovala jsem se u kissbookmia, ne, není to z mé hlavy, ale ten nápad se mi na tolik zalíbil, že ho zavedu i zde na blogu, pokud je mia autorkou tohoto nápadu, snad mi to promine.

Bude se jednat o 5 VĚCÍ, co mě za "tento" týden naštvaly a 5 VĚCÍ, co mi udělalo radost. Bude to vždy za 1 týden, tudíž vždy v neděli můžete články tohoto typu čekat :) a teď už dost řečí a pojďme k věci.


1. PÍSNIČKA
Konečně zase nějaká pecka, kterou teď tak 3 dny nedostanu z hlavy a budu si ji pořád zpívat.


2. SVÍČKA
Blbost, co? Ale já prostě milujuuuu svíčky! Fakt, mohla bych je mít všude po pokoji, dokud bychom nevyhořeli. Různých barev, vůní, a ještě miluju ty jejich krabičky! (tu novou vyfocenou nemám, přikládám foto dvou starších, ale je to stejná edice)

3. LANGOŠE
Nikdy se mi s tím nechce dělat, strašně mě nebaví pořád hlídat čas a čekat, než to všechno nakyne, spotřebujete půlku oleje, všude je pak bordel.. a to doslova :D ale tak jednou za čas si je s Jirkou uděláme, on je úplně miluje a neustále mě přemlouvá, abych mu je udělala.


4. OSOBNÍ REKORD
30 kg na bench, po včerejšku nemůžu vůbec hýbat rukama a prsa mě bolí jako by mi do nich včera celej den někdo boxoval, na páse 2 km za 20 minut, pro někoho normálka, pro mě maraton, když jsem neběžela (když nepočítám ty ranní 20 metrový "běhy" na bus) skoro 2,3 roky. Byla jsem úplně mrtvá včera, ale mám z toho radost.

5. MALÍ NUNU KRÁLÍČCI ♥
Já prostě zbožňuju všechny ty koťátka,šťěnátka,králíčky, všechno je to úplně nununununu. A kočky, ty miluju všechny. Vůbec by mi nevadilo umřít sama, stará s 25 kočkami. Jirkův děda chová králíky (a taky slepice,holuby,v létě prasata,kačeny.. vesnice no:) a narodili se mu malí, několik bílých a jeden černej a jsou strašně ňunatí:)))))



1. NEUSTÁLÁ, NEKONČÍCÍ ZIMA
Tak kde jsme, aby na Velikonoce pořád sněžilo? Březen za námi a venku pod nulou, už se fakt nemůžu dočkat jara a mám pocit, že se ho ani nedočkám, fakt mě to štve, moc moc moc.

2. SÁČKO
Už asi měsíc, i dva sháním sáčko, ke konci zimy, no, zimy.. prosince jsem viděla jedno v Miroslavi, ale nějak jsem ho přehlídla a nechala jsem to být. No a ve čtvrtek dopoledne jsem si pro něj teda jela, protože v Brně prostě neseženu nic, co by se mi líbilo a nestálo to litr. A litr za sáčko, který si vezmu jednou za měsíc prostě nedám. Tak jsem jela na jistotu do Miroslavi, ale všechno to bylo děsně malinký, jediný Lko sedělo normálnímu Sku a to měli jen zelený a to se mi nelíbilo.. takže zase nic.

3. RODINNÁ OSLAVA
Já nevím, já prostě tyhle sešlosti nějak neprožívám a kdybych tam nemusela kvůli dědovi (79), tak tam ani nechodím, vždycky se tam děsně nudím, nemám si s těma lidma v rodině moc co říct, teta je typ, co se o domácnost moc nestará a radši si vyjde na nehty, na řasy, na vlasy, .. znáte to

4. PŘEDRAŽENÝ JÍDLO
Jakože když jdete do Tesca, že máte na něco chuť a vidíte ty obrovský akce - Sprite za 40,- Lays za 35,- ?!?! Pamatuju, když mi mamka dala 50,- a odcházela jsem pomalu s plnou taškou.

5. IGNORACE
To není ani tak k tomuto týdnu, spíš celkově, nemám prostě ráda, když dělá někdo mrtvýho brouka, přitom stačí jen odepsat.. a kdyby to bylo něco hroznýho, ale někoho se zeptáte, jestli něco platí, vidíte, že si to přečetl (fb - zobrazeno) a prostě neodepíše. Jo, tak to mě dokáže úplně maximálně vytočit.

Tak to by bylo tak vše, kdyžtak dejte vědět, jak jste s tímto typem článku spokojeni a zda byste to chtěli i na příští týdny. Mějte se hezky, užívejte zbytek víkendu. (překvápko nebude, zapomněla jsem si doma barevné stíny)

4 komentáře:

  1. 30kg na benech??!?! dobře, ty :) !!! tu písničku miluji a taky mě baví "goat version" :D ( http://www.youtube.com/watch?v=HLI4EuDckgM ). jinak ta zima mě taky štve, no koho by to napadlo, že v poslední březnový den napadne venku 30cm sněhu ://... a to s tou ignorací nesnáším nejvíc! nedávno jsem byla s kámoškou na něčem domluvená už tak 3 dny a večer před tím mi napíše, že to neplatí, že spí u kámošky v jiném městě. no naštvat!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. snažím se!! :D kouknu, jono, na Velikonoce stavět sněhuláky.. :/

      Vymazat
  2. To je hodně dobrý nápad na článek ;)

    OdpovědětVymazat