úterý 9. dubna 2013

Domácí workouty

Zdravím, tak jsem si dneska udělala ze školy volno, ráno mi bylo celkem zle, tak jsem chtěla celý den jen ležet, ale nakonec jsem vstala, vygruntovala celý byt, dala si sprchu a zasedla k notebooku, už dlouho jsem se chystala vytvořit si CD s domácími workouty, přece jen posilka se docela prodraží a tak jsem se sebou chtěla něco dělat i doma, našla jsem několik vážně skvělých a účinných videí, zde máte stručný výpis některých z nich, když si to napíšete na youtube, vyběhne vám to, některé jsou i s odkazy:


Amazing BUTT Workout: How to get a Sexy Booty!

Hot Ass Lift Exercises

Amazing Abs Workout


Tréning na brucho 3 - ženy - www.posilka.tv


Cvičenie na vyrysovanie brušných svalov 8 - Posilka.TV




Fit Test - HiitBody #3

Do léta břišáky - sestava


Jde především o kombinaci "Bodyrock TV", "Posilka TV" a "Zuzkalight" + dvě videa od Marušky a pár nejmenovaných. Videa mají všechna tak do 30 min., některé třeba jenom 5 min. Chystám se toho na CD přidat ještě mnohem víc, je logický, že nebudu cvičit denně všechno, to bych asi těžko zvládla, ale mám toho tolik hlavně proto, aby to pro mě nebyl až takový stereotyp, jelikož 30 day shred jsem zkoušela a všechny 3 levely byly příliš jednoduché a představa že se s tím "trápím" každý den,.. prostě mě to moc nebavilo. Ale programy od Jillian plánují také přidat, jen musím najít něco co mi sedí. To by bylo tak zhruba vše, na závěr ještě pár fotek z dneška.

oblíbená bunda a ještě oblíbenější tílko

je fajn mí občas čas jen na sebe...

no něco se tam rýsuje, a stále ještě se sebou nejsem spokojená.. :-)

a ještě k rukavicím : hodí se především do posilovny, ale dnes jsem se přesvědčil o tom, že i doma krásně poslouží, hlavně u cviků, kde musíte mít stále zpevněné zápěstí, je to fajn investice.. mějte se krásně a užívejte slunečného odpoledne:-)





6 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. už zase! omlouvám se předem všem, jimž mažu neustále komentáře, ale to opravdu patrné tlačítko "odebrat obsah" si vždy s něčím spletnu a kliknu na to! :-(

      Vymazat
  2. zkoušela jsem něco podobného na břicho a docela makačka (vůbec břicho neposiluju, takže napoprvé to nešlo :D). každopádně hodlám cvičit břicho častěji, tak snad časem uvidím pozitivní výsledky :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ze začátku je to dřina no,ale časem se to podá, uvidíš :)

      Vymazat
  3. Zdá se mi to nebo tady ( Amazing BUTT Workout: How to get a Sexy Booty!) měl být odkaz a nefunguje to ? O.o :(

    OdpovědětVymazat