pondělí 8. dubna 2013

Nákupy : Březen 2013 - menší recenze

Po vydařeném víkendu zdravím stálé i nové čtenáře. Blog se pomaličku rozrůstá a moc mě těší, když najedu na blog a vidím, jak se pomalu zvedají ta krásná čísla. Dělá mi to obrovskou radost a moc vám děkuji.

Paradoxně bych se vám chtěla omluvit, že jsem o víkendu ničím nepřispěla, ač jsem to slibovala, ale v sobotu jsme byli s přítelem od 13 h na oslavě, vraceli jsme se až kolem půlnoci a v neděli jsem byla ráda, že můžu v klidu ležet a nic nedělat, protože mi bylo fakt špatně. 

Včera měla být další pětka, tak to doženu dnes, ale teď se pojďme podívat snad na tu nejoblíbenější rubriku všech kosmetických i nekosmetických blogů. Jsou to nákupy, já osobně miluju hlavně videa s touto tématikou, ráda pozoruji, jak si kde kdo co koupil, kolik to stálo a co se mu při tom přihodilo :D já vám k tomu asi moc neřeknu, ale pokusím se aspoň o takový menší post s fotkama. Bylo toho za ten měsíc určitě víc, ale většinu mám buď u Jirky, nebo se mi nechce hledat a velkou část tvoří i oblečení, které už se mi fotit nechtělo, takže vám ukáži pouze něco z kosmetiky + menší radost.

  1. Astrid pleťová voda
  2. Pantene ochrana proti horkému vzduchu/žehličce apod.
  3. Hydratační krém Dermacol 
  4. MUA bronzer
  5. Rimmel pudr - stay matte
  6. Rimmel lak na nehty LYCRA pro
  7. Balea oční krém
recenze v celém článku

o tomto laku jsem už mluvila, je fajn a moc jsem si ho oblíbila:)

též zmiňovaný Bronzer od MUA a legendární pudr od Rimmelu o kterým už snad ani mluvit nemusím

tohle, tohle je spíš taková zkouška, stálo to asi 40 kč a je to spíš pro dobrej pocit, že si i na ty svoje věčně unavený a nateklý oči paplu, ale žádnej zázrak, což jsem za tu cenu ani nečekala:D


skvělej denní i noční krém, nádherně voní a opravdu hydratuje, jsem s ním moc spokojená, kupovala jsem ho ve slevě za 70 kč, normálně stojí tuším okolo 100 kč.

pleťová voda Astrid, jsem z ní docela nadšená, protože jsem ji kupovala též asi za 50 kč a výsledky jsou docela fajn, odličuje krásně a v kombinaci s mým NIVEA odličovačem očí tvoří skvělé duo, na micelárky si nějak nepotrpím, měla jsem tu čest s Biodermou a docela vysušuje, takže od nivei už nedá ruce pryč, jen mi stále chybělo něco na pleť, jo a krásně voní po růžích!

ochrana proti teplu pantene, též fajn záležitost, cena kolem 100 kč, vlasy se skutečně tolik nepálí, hezky voní a dodává vlasům objem! což určitě ocení dost holek s řídkými vlasy

no a malá radost na závěr - visací naušnice z Tally Weijl za krásných 29 kč, mají sice bohužel vypadlý jeden kamínek, ale na uších, obzvlášť pod vlasy je to docela nepatrné a když to zakápnu černým lakem, myslím že si toho nikdo nevšimne, mám z nich fakt radost a za tu cenu - nekup to :)

Tak to by bylo zatím vše, k večeru ještě dodám slibovanou pětku. Také bych se chtěla omluvit, za absenci fitness článků, ale poslední dobou tomu moc nedávám, jsem unavená ze zimy, docela i rozmlsaná a poslední týden mě dost pobolívají záda, takže jsem ráda, když sedím/ležím. 

Doufám že se to brzy srovná, plánuji si totiž udělat CD s domácími workouty, zvednout posilku na 3x týdně, pokud se mi to finančně povede, koupit konečně spalovač + BCAA a snad i něco málo dělat s tou stravou. vždyť léto už je (snad) za dveřmi! :)




1 komentář:

  1. krém od Dermacolu mám také, je skvělý! :) a náušnice za 29Kč?! Super :)

    OdpovědětVymazat